NIEUWS

Maken van het Boter, kaas & eieren spel met onder andere boren en vrezen van de blokken Douglashout.

Voor een hovenier uit Hazerswoude-Rijndijk, die een beleeftuin voor een verpleeghuis aan het aanleggen is, hebben we dit oer-Hollandse boter-kaas-en-eieren spel mogen maken en leveren.

Een éénmalig uitstapje gemaakt van hout naar oud gebakken klinkers. Een mooi terras aangelegd van 40m2. Oude betonnen klinkers eruit gehaald, zandbed gemaakt en afgetrild. Hoogte uitgezet en de klinkers gelegd, rand langs het terras gelegd met keien. Zand ingeveegd en het geheel afgetrild. De bewoners waren erg blij met het geheel.

Voor een kleinschalige woonzorglocatie in Emmen, waar zorg wordt geboden aan mensen met dementie, hebben we 2 verrijdbare kweektafels mogen maken en bezorgen.

In een veranda, geplaatst door  “Bouwstunt”, hebben we een vloer van Douglas vlonderplanken gelegd en gebeitst. De bewoners zijn er blij mee.

Voor een huis in Oss, waar men zorg biedt aan mensen met dementie in een kleinschalige setting, hebben we het spel Boter, kaas & eieren mogen maken.

Voor een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie, in Culemborg, hebben we 2 verrijdbare kweektafels mogen maken en bezorgen.

Voor de kleinschalige woonvorm in Oldenzaal hebben we een nabestelling mogen maken. De vorige geleverde tafel staat er fleurig bij.

Voor een woonvorm, waar mensen wonen die dementerend zijn hebben we 2 kweektafels mogen maken en bezorgen in Oosterwolde.

Voor een woonvorm in Hardenberg, waar men zorg biedt aan mensen met dementie in een kleinschalige setting, hebben we 3 kweektafels mogen maken en bezorgen.