Verrijdbare schutting

Heb je een (grote) tuin of een dakterras en wil je daar naar gelang van de ligging en het weer  optimaal gebruik van maken? Dan is de verrijdbare schutting de oplossing! Ideaal voor bijvoorbeeld horeca, kleinschalig wonen of verpleeghuis maar ook voor iedere andere buitenruimte. Met de gemakkelijk verplaatsbare schuttingen maak je in een handomdraai een mooi terras daar waar dat op dat moment wenselijk is. Je kan de schutting eenvoudig verplaatsen met de veranderende wind mee en beschut genieten van je tuin. Bovendien kun je hiermee op een stijlvolle manier overal een schaduwrijke plek creëren. Met een verrijdbare schutting staan ook je kliko’s, fietsen of motoren eenvoudig uit het zicht.

Productspecificaties

Houtsoort: Douglas hout
Kleur: onbehandeld blank
Afmeting: H x B: ca. 175 x 166 cm 
Afmeting onderstel: H x B x D: ca. 40 x 166 x  en 63 cm
Schroeven: RVS
Wielen: 4 stuks van 100 mm doorsnede, waarvan 2 met rem.
 
In overleg zijn er ook andere afmetingen mogelijk.

Beschrijving

Het onderstel heeft een apart vak voor het plaatsen van bloembakken en een zitbankje. De schutting is ook binnenshuis te gebruiken voor het  creëren van bijvoorbeeld een koffiehoek of een overlegruimte.

De schutting is niet behandeld.
Onbehandeld Douglas hout is fijn bezaagd, sterk en duurzaam. Douglas is een houtsoort die onbehandeld ongeveer 10 tot 15 jaar meegaat. Daarnaast is Douglas een ideaal alternatief voor eikenhout en grenenhout vanwege de mooie uitstraling en de gunstige prijs. Douglashout zal onder invloed van het weer vergrijzen.

De verplaatsbare schutting is gemaakt van 2 cm dik hout. Onder de schutting zitten 4 wielen van 100 mm doorsnede, waarvan 2 met rem. De afmeting is ca.175 cm hoog en 166 cm breed. Het ondergedeelte is ca. 40 cm hoog en 63 cm diep. De schroeven die erin verwerkt zijn zijn van RVS.

Tegen vergoeding bezorgen wij bij u thuis.

€ 330,00 vrijgesteld van btw.