Boter, kaas & eieren

Boter, kaas & eieren is een eenvoudig spel voor twee spelers met de bekende kruisjes en nulletjes. Het spel wordt met een potlood of pen op papier gespeeld. Het spel bestaat ook als computerspel, bordspellen bestaan ook, maar dit boter, kaas en eieren spel is gemaakt van Douglas hout in grote afmetingen. Mooi voor in de tuin.

Boter, kaas & eieren wordt gespeeld, door jong en oud, op een bord van 3 bij 3 velden. Bij het begin zijn alle velden leeg. Eén speler moet een kruisje draaien, de andere speler een nulletje. Om beurten draaien de spelers hun symbool met een leeg blok. Degene die drie van zijn eigen tekens op een rij heeft, dat mag horizontaal, verticaal of diagonaal zijn, heeft gewonnen. Ongeacht wat de tegenstander doet, is het steeds mogelijk om het spel op een gelijkspel te doen eindigen

Productspecificaties

Houtsoort: Douglas hout

Kleur: onbehandeld blank

Afmeting: H x B: ca. 180 x 125 cm boven de grond

Afmeting: D: ca. 70 cm onder de grond

Schroeven: RVS

Steigerbuis en koppelingen: aluminium

Beschrijving

Het spel is niet behandeld.
Onbehandeld Douglas hout is fijn bezaagd, sterk en duurzaam. Douglas is een houtsoort die onbehandeld ongeveer 10 tot 15 jaar meegaat. Daarnaast is Douglas een ideaal alternatief voor eikenhout en grenenhout vanwege de mooie uitstraling en de gunstige prijs. Douglashout zal onder invloed van het weer vergrijzen.

Het boter, kaas & eieren spel  is gemaakt van Doulas hout. De palen zijn 12 cm bij 12 cm, de lengte is totaal 2,5 meter. De steigerbuizen en koppelingen zijn van aluminium. De schroeven die erin verwerkt zijn zijn van RVS. De blokken die gedraaid moeten worden zijn gevreesd met een X en een O.

Tegen vergoeding bezorgen wij bij u thuis.

€ 575,00 vrijgesteld van btw.