Bezorgd in Emmen.

Voor een kleinschalige woonzorglocatie in Emmen, waar zorg wordt geboden aan mensen met dementie, hebben we 2 verrijdbare kweektafels mogen maken en bezorgen.

Douglas vloer

In een veranda, geplaatst door  “Bouwstunt”, hebben we een vloer van Douglas vlonderplanken gelegd en gebeitst. De bewoners zijn er blij mee.

Boter, kaas & eieren gemaakt.

We hebben dit oer-Hollandse spel boter, kaas en eieren, gemaakt van Douglashout, mogen maken voor “De Vrienden van” een zorgcentrum in Beuningen. Een leuk spel om te spelen tussen oma en kleinkind tijdens een wandeling in de tuin.

Op maat gemaakt

We hebben 2 verhoogde kweektafels met hoge kweekbakken mogen maken en behandeld met olie. Deze bakken worden onder andere gebruikt voor wortelen en rettich.

Bezorgd in Hoogeveen

Voor een in januari geopende kleinschalige woonzorglocatie in Hoogeveen, waar zorg wordt geboden aan mensen met dementie, hebben we 2 verrijdbare kweektafels mogen maken en bezorgen.

Kippenhok gemaakt

Nadat we een vorig jaar een konijnenhok hebben mogen maken, mochten we dit jaar voor de aanstaande “SARAH” een kippenhok maken. De kuikentjes zijn al uit het doosje gekomen.